Best Movies of All Time + Movie

MOMCI, BRAVO!
©
Moram da pohvalim danasnje momke. Zaista. Tolika paznja oko vencanja! Prosto imate utisak da zele sto savrsenije da izgledaju na tim, rekla bih, sabloniziranim fotografijama sa vencanja, ali ipakFOTOGRAFIJAMA SA VENCANJA!!! STA IM JE? Zar ovo nije bila zemlja i grad momaka i devojaka koji su se nedeljama, mesecima gledali, eeeeventualnooo slali pice i TOLIKO. Mozda neko i krene da se zabavlja, ali to se svede na to puko zabaljanje i raskid posle par meseci...Kao uh, dosta je bilo...Tako je bilo dosta ranije, a onda malo skoro ranije svi su imali neke fensi tajne vezice. Da crknes od smeha! Kao nikome nije stalo, svi su strasno COOL a ovamo tresu se i jedni i drugi dok ne dobiju SMS od svoje seks kombinacije. Ma ajte molim vas! Maskare prave.
A sada? Ne prodje dan da na cuvenoj mrezi koja nam je oduzela zivot, a i e-mail (mozda i net onako globalno gledajuci) ne vidim neke nove super savrsene pozerke mlade (a i ja sam bila, priznajem) a i mladozenje kako maze i miluju svoju izabranicu dok ovaj tamo skljoca li skljoca za doobre pare! PA bidermajer, pa boje, pa svasta nesto....SVAKA CAST! A jos bolje je sto su akteri sve mladji i mladji (meni je bilo vreme, priznajem i to :) pa sto da ne poziram i ne napravim festu?)
Dakle, jos jednom CESTITAM! Najzad ste se odlucili da se osmelite i kazete DA! A kakve su prosidbe bile, kakvi cvetni rituali, prosto ne smem ni da pomislim....Ali, jedna stvar tu stoji....Srbija ce mozda imati vise problema oko mesta u vrticima i na tome jos viseCESTITAM!

Celebrity, famous, and more:

Relevant to: MOMCI, BRAVO! + Movie